Javascript är inte påslaget i din webbläsare. För bästa användning av webbplatsen, rekommenderar vi att aktivera Javascript.
Sök på polisen.se

Planera eget besök

Du är varmt välkommen att besöka Polismuseet med dina elever på egen hand. Du föranmäler detta besök i vår bokning: telefon 010-56 38 001, tisdag-fredag klockan 12-15.

Alla skol och fritidsgrupper måste föranmäla sitt besök via vår bokning. Bokningen hjälper dig att hitta tid för din grupp.
Du och din klass går in gratis när du anmäler er i Polismuseets reception. Du som lärare ska stanna kvar med dina elever under hela museibesöket. Läs gärna igenom våra trivselregler.

Gruppbesök under lov

Under skolloven har vi extra många besökare. Alla skol- och fritidsgrupper som vill besöka Polismuseet måste förboka detta via vår bokning. Detta för att garantera att det finns plats. Kommer man som skol- och fritidsgrupp under loven utan att ha bokat i förväg innebär det att man inte kommer att bli insläppt på museet.

Vid lovprogram kan inte heller fritids och skolklasser följa med på öppna visningar.

Pedagogiskt material

Polismuseet har tagit fram pedagogiskt material i form av lärarhandledningar, case och filmer. Du kan använda dem när du besöker Polismuseet på egen hand med din klass eller efter en visning för att följa upp besöket.

Pedagogiskt material

Till toppen