Planera eget besök

Du är varmt välkommen att besöka Polismuseet med dina elever på egen hand. Du föranmäler detta besök i vår bokning: telefon 010-56 38 001, tisdag-fredag klockan 12-15.

Bokningen är stängd under skollov: vecka 9, 16, 25-32, 44, samt 52 -1. 
Under sommarlovet förbokas besök genom att ringa vår reception under ordinarie öppettider, vardagar 12-17 tel: 010-56 38 000. Tänk på att boka i god tid innan ert besök.
OBS! Vi har endast möjlighet att ta emot ett begränsat antal grupper åt gången. Grupper som inte förbokat och fått en tid kan därför inte garanteras att bli insläppta.

Alla skol- och fritidsgrupper måste föranmäla sitt besök via vår bokning. Bokningen hjälper dig att hitta tid för din grupp.
Du och din klass går in gratis när du anmäler er i Polismuseets reception. Du som lärare ska stanna kvar med dina elever under hela museibesöket. Läs gärna igenom våra trivselregler.

Gruppbesök under lov

Under skolloven har vi extra många besökare. Alla skol- och fritidsgrupper som vill besöka Polismuseet måste förboka detta via vår bokning. Detta för att garantera att det finns plats. Tänk på att boka i god tid innan ert besök då bokningen under lovdagarna är stängd. Kommer man som skol- och fritidsgrupp under loven utan att ha bokat i förväg innebär det att man inte kommer att bli insläppt på museet.
Ett gruppbesök på egen hand varar i en och en halv timme. Detta för att fler grupper ska få möjlighet att besöka museet.

Vid lovprogram kan inte heller fritids och skolklasser följa med på öppna visningar.

Pedagogiskt material

Polismuseet har tagit fram pedagogiskt material i form av lärarhandledningar, case och filmer. Du kan använda dem när du besöker Polismuseet på egen hand med din klass eller efter en visning för att följa upp besöket.

Pedagogiskt material

Till toppen