Polismuseet öppnar säkert

Ser hur vi öppnar säkert enligt Folkhälsomyndighetens restriktioner här:

Banner, polishelikopter

Torsdag den 17 juni öppnar äntligen Polismuseet igen

Vi har gjort en mängd åtgärder för att göra besök hos oss säkra och kommer jobba aktivt med att minska smittspridningen.

Vad har vi gjort för att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner?

• Vi har kraftigt begränsat det maximala antalet besökare i museet.
  • Vi har stängt barnavdelningen tills vidare.
  • Vi uppmanar våra besökare att hålla avstånd via skyltar, utrop och personal på plats.
  • Vi har stängt av vår matsäcksplats, det är därmed inte tillåtet att äta medhavd matsäck inomhus.
  • Enkelriktning är införd i museet för att undvika möten; skyltar och golvmarkeringar i hela museet leder vägen och uppmanar till att hålla avstånd och att undvika trängsel.
  • Vi har begränsat det totala antalet besökare till utställningarna och butiken.
  • Vi föredrar betalning med kort.
  • Vi har placerat ut stationer med handsprit runtom i museet.

Vad kan du göra?

Den som känner minsta symptom ska inte komma till museet, utan stanna hemma.  Var noggrann med att tvätta händerna ofta och håll avstånd när du besöker oss. Se också till att följa markeringar och lyssna på våra medarbetare som värnar om allas trygghet.

Välkommen från den 17 juni!