Sök på polisen.se

Kriminalteknik för stora och små, från 10 år

Hur arbetar polisen för att säkra bevis genom t.ex. fingeravtryck och skospår?

Hela kalendariet

Kriminalteknik Large

Polisstudent som säkrar fingeravtryck tillsammans med ett barn. Bild: Lars Hedelin

Du får själv testa att göra fingeravtryck! Vi pratar även om polisens utrustning och du kan ställa frågor. Längd ca 25 min. För barn från 10 år.

Begränsat antal platser. Biljetter kan hämtas i receptionen tidigast 30 min före start. OBS föräldrafritt!

Visning 12:30 För barn 5-9 år

Visning 13:30 För barn 5-9 år

Visning 14:30 För barn från 10 år

Information till skolor angående våra lovprogram

Under skolloven har vi extra många besökare. Alla skol- och fritidsgrupper som vill besöka Polismuseet måste förboka detta via vår bokning. Detta för att garantera att det finns plats. Kommer man som skol- och fritidsgrupp under loven utan att ha bokat i förväg innebär det att man inte kommer att bli insläppt på museet.

Vid lovprogram kan dessvärre inte fritids- och skolklasser följa med på öppna visningar.