Sök på polisen.se

Frukostmöte om att bli polis

Frukostmöte för lärare och studie och yrkesvägledare om att bli polis – om ansökan till polisutbildningen och jobbet som polis. OBS! Begränsat antal. Plats måste bokas!

Hela kalendariet

Två poliser

En polis som jobbar med rekrytering kommer informera om de formella kraven för att komma in på Polishögskolan och hur ansökningsprocessen går till.

En studerande på Polishögskolan kommer berätta om hur det är att gå på skolan och vilka erfarenheter hon har av att plugga till polis.

En polis som arbetar i yttre tjänst berättar om yrket och hur det är att jobba som polis och vilka arbetsuppgifter och utmaningar man kan ställas inför.

Program:

08:30 Frukost – kaffe och smörgås

09:00 Om ansökan

09:20 Om att plugga på Polishögskolan

09:40 Om att arbeta som polis

10:00 Avslutningsfrågor och mingel

10:20 Visning i museet för den som vill

11:00 Avslut

Tid: tisdag 7:e maj

Plats: Polismuseet, Museivägen 7 Gärdet

Anmälan: Först till kvarn, vi har 75 platser. Anmäl med mejl till: polismuseet@rps.police.se

OBS! Skriv hur många ni är i mejlet